Slide background

Personal training

Slide background
Slide background

Werklocatie PT4U Almere

Athletic Body Challenge

Slide background

ABC

Athletic Body Challenge

8 weeks to get your 6 pack done

2 small group training sessies per week

Groepsvarianten: ABC BASIS/PLUS/POWER

SMALL GROUP | VOEDINGSPLAN | COMMUNITY | TRAININGS APP

 

PT4U Almere verandert van LOKATIE, IMAGE en AANBOD!

Op 3 februari aanstaande openen we onze nieuwe lokatie, personal trainingsstudio URBAN GYM Almere. Die dag wordt om 14.30 uur feestelijk ingeluid door Jordi Snijders, viervoudig Nederlands kampioen bankdrukken. Hierna gaat het feestje los. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen.

Hopperzuigerstraat 37-39 Almere 

Kijk hier welke mogelijkheden we je kunnen bieden. Maar, het begint bij jou: jij moet de stap zetten om die switch te maken en ervoor te willen gaan. Alleen dan kunnen we met elkaar aan de slag. Tot gauw!

We eten te ongezond, bewegen te weinig en zitten teveel. De meesten weten het wel, maar door een anders aangemeten leefstijl lijkt het lastig tot onmogelijk om te veranderen. We hebben het immers te druk met werk, afspraken, familie, eten, social media, effe chillen, boekje lezen, favoriete TV programma en ga zo maar door.  We lopen blijkbaar nog liever risico op de meest gruwelijke chronische aandoeningen dan preventief elk dagdeel even de benen strekken.  
 
Nou is het niet zo dat we er dagelijks zo bewust bij stilstaan dat we te weinig bewegen, misschien ligt daar ook wel de oplossing. Zou op elke stoel, evenals op elk pakje sigaretten, een afbeelding staan van de risico’s van langdurig zitten en te weinig bewegen, dan zou dat ons misschien triggeren om toch elk half uur even van die stoel los te komen en elke twee uur even een blokje om te wandelen.  

Misschien moeten we wel, met z’n allen, een afspraak maken; om 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur een 1000 stappen rondje, 3 keer per dag, gedurende de werkdag (in het weekend natuurlijk het dubbele). Dat is tussen de 8 a 10 minuten, evenveel als even koffie halen, naar het toilet of een sigaret roken. Van dat roken zijn de meesten al vanaf, maar voor diegenen die dat nog niet gelukt is, ga in ieder geval wandelen tijdens het paffen, dan pak je daar in ieder geval nog het voordeel van mee.  Dus, spreek eens af met jezelf, en wellicht met je collegae, en misschien ook goed om het er met de leidinggevende over te hebben? 3 maal daags een 1000 stappen break. Goed voor je gezondheid, energie, afvoer van afvalproducten, beetje afvallen, minder rug en schouder/nek klachten, beter cognitief presteren, minder kans op burnout en stress, creatiever presteren en, het voelt gewoonweg goed. Leefstijl- en preventie medicijn dus.  

Zit je in de positie dat je mensen mag/moet adviseren, begeleiden, trainen, aansturen, coachen, leren, zoals praktijk ondersteuner, huisarts, leraar, fysiotherapeut, trainer, adviseur, coach, begeleider in de zorg, kinderopvang, enz. neem die 3 x 1000 per dag dan mee, voor jezelf, maar zeker ook voor de mensen die je adviseert en begeleidt. Naast de behandeling, training, therapie en begeleiding is dit misschien wel het meest effectieve preventie advies wat je iemand kan geven, en een mooi geschenk voor iemands leef kwaliteit en gezondheid.  

Vanaf vandaag, 3 x 1000, als dat dan echt niet lukt, maak er gerust 3 keer 500 of 3 keer 250 van, dat is dan 3 keer 5 of zelfs maar 2 minuten. Alle extra beweging is winst.  Elke dag 3 keer even in beweging, zouden we dat allemaal, collectief doen, dan zouden we al veel chronische aandoeningen voorkomen of het risico aanzienlijk verminderen. 

Laat ons samen een trend in gang zetten.  Als ambassadeur van Nieuwe Gezondheid, wil ik je graag uitnodigen om mee te doen met de 1000 stappen break!

Ik wil AFVALLEN
 
Groente en fruit

PT4U Almere

Werklokatie:

Edvard Munchweg 123
1328 MK Almere

06-48117958

Bekijk onze promo-video!

Download onze nieuwste flyer!

recensies

 

Partners

Wij werken nauw samen met onderstaande partners.

  • Simone's EverydayHealthy 
  • Simone's Kitchen 
  • Stichting broodje Hagelslag
  • Almere Deze Week