Gezond en bewust eten en drinken(pijler bij PT4U Almere)

Gezond en bewust eten en drinken

Wellicht heb je al gehoord van de uitspraak ”Abs are made in the kitchen”. Ook al kloppen je trainingen, als je niet bewust met je voeding omgaat zul je je doelstelling niet halen.

Tijdens ons intakegesprek brengen we in kaart wat voeding voor jou betekent en hoe je ermee omgaat.

Hoe makkelijk is het, als je kant-en-klare recepten krijgt? Tijdens ons traject krijg je deze niet.. Waar we binnen PT4U Almere uiteindelijk naar toe willen, is dat je bewust wordt van hetgeen je eet. Dat houdt in, dat je aan de slag gaat in een digitale omgeving. We maken een voedingsplan voor je dat is afgestemd op jouw trainingsdoel. Dagelijks voer je in wat je eet. Dat doe je in je smartphone, computer of tablet. Dit geeft je direct een beeld hoe het met je voeding is gesteld. Hoe is je verhouding macronutrienten voor die dag? Heb je meer koolhydraten nodig, meer vetten of juist meer eiwitten? Een overzichtelijke grafiek geeft je een beeld van de juiste verhouding van de macronutrienten.

Dit maakt je bewust van je eetgedrag. Uiteindelijk zul je hierin de nodige veranderingen doormaken en wordt dit je vaste eetgedrag dat jij als "normaal" beschouwt. Geef jezelf hiervoor de tijd. Het is gebruikelijk dat pas na 1-2 jaar je nieuwe gewoonten zijn ingesleten en jij je nieuwe leefstijl definitef hebt aangenomen. 

Mocht je graag alleen aan de slag gaan, met een persoonlijk voedingsplan met dagelijks nieuwe recepten. Kijk dan eens bij de andere mogelijkheden die we je zouden kunnen bieden, zoals het Diplan Voedingsplan.

 

Ik wil AFVALLEN
 
Groente en fruit

PT4U Almere

Werklokatie:

Edvard Munchweg 123
1328 MK Almere

06-48117958

Bekijk onze promo-video!

Download onze nieuwste flyer!

recensies

 

Partners

Wij werken nauw samen met onderstaande partners.

  • Simone's EverydayHealthy 
  • Simone's Kitchen 
  • Stichting broodje Hagelslag
  • Almere Deze Week