Slide background

Personal training

Slide background
Slide background

Werklocatie PT4U Almere

Athletic Body Challenge

Slide background

ABC

Athletic Body Challenge

8 weeks to get your 6 pack done

2 small group training sessies per week

Groepsvarianten: ABC BASIS/PLUS/POWER

SMALL GROUP | VOEDINGSPLAN | COMMUNITY | TRAININGS APP

 

PT4U Almere verandert van LOKATIE, IMAGE en AANBOD!

Op 3 februari aanstaande openen we onze nieuwe lokatie, personal trainingsstudio URBAN GYM Almere. Die dag wordt om 14.30 uur feestelijk ingeluid door Jordi Snijders, viervoudig Nederlands kampioen bankdrukken. Hierna gaat het feestje los. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen.

Hopperzuigerstraat 37-39 Almere 

Kijk hier welke mogelijkheden we je kunnen bieden. Maar, het begint bij jou: jij moet de stap zetten om die switch te maken en ervoor te willen gaan. Alleen dan kunnen we met elkaar aan de slag. Tot gauw!

Personal training is vooral maatwerk. Afhankelijk van je doelstelling brengen we een beweeg- en voedingsrecept in beeld. Hierna volgt een intakegesprek en een fittest. Een fittest is immer onderdeel van een samenwerking. Dit om te bepalen hoe het met jouw fitheid is gesteld. 

Aan de hand van jouw wensen en de fittest wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Dit geeft je inzicht in je beginsituatie waardoor jouw nieuw leefstijl meetbaar wordt. Tevens bepalen we samen jouw doelstelling. Gedurende jouw trainingstijd wordt jouw progressie op de voet gevolgd door de metingen via het ONYX meetstation. De weeggegevens worden na je meting direct verwerkt in je voortgangsregister van Virtuagym.

 

Ik wil AFVALLEN
 
Groente en fruit

PT4U Almere

Werklokatie:

Edvard Munchweg 123
1328 MK Almere

06-48117958

Bekijk onze promo-video!

Download onze nieuwste flyer!

recensies

 

Partners

Wij werken nauw samen met onderstaande partners.

  • Simone's EverydayHealthy 
  • Simone's Kitchen 
  • Stichting broodje Hagelslag
  • Almere Deze Week